Retourlogistiek

Wooltex Your business - Our mission

Inbound logistiek

Wanneer uw zending arriveert lossen wij de goederen, doen wij uitvoerige controles op aantallen en de staat van de goederen, registreren we deze met ons Warehouse Management Systeem en slaan we deze makkelijk en overzichtelijk op.

Warehouse management


Wooltex Europe BV biedt u de mogelijkheid om de logistieke afhandeling van uw zendingen in te richten volgens het principe van Dedicated Warehousing, al dan niet in combinatie met turn key kantoorfaciliteiten.

Crossdocking


Moeten de goederen direct door naar uw klanten? Dan nemen we de zending niet in voorraad, maar splitsen we de partijen op en sturen we deze direct door naar de eindbestemming!

Opslag


Wij houden uw goederen veilig, correct en volledig op voorraad in ons beveiligde magazijn. Met onze kleine, middelgrote en grote opslagmogelijkheden gebruikt u alleen de ruimte die u nodig heeft en betaalt u nooit te veel!

Customs


Opslag in ons douane-entrepot, inklaren, fiscale vertegenwoordiging of het opstellen en aanzuiveren van verscheidene douanedocumenten. Alle douanezaken kunnen door ons geregeld worden!

Warehouse Management


Onze Warehouse Management Software (WMS) dient als basis voor de verwerking van orders. Het WMS is een webapplicatie die u helder inzicht geeft in de orderverwerking en status van uw goederen. Het Transport Management Systeem (TMS) is integraal gekoppeld aan het WMS, zodat uw de orders van de opdracht tot aan de levering op de voet kunt volgen!